
Το ελαιοτριβείο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε να παράγει το ελαιόλαδο της περιοχής μας από το 1963, όταν ο Νικόλαος Αντωνόπουλος ίδρυσε το πρώτο ελαιοτριβείο στην περιοχή του Αγίου Θωμά Μεσολογγίου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Ήταν τότε η εποχή των κλασσικών πιεστηρίων με μηχανήματα μικρής παραγωγικότητας και αρκετά εργατικά χέρια. Το λάδι έβγαινε με μεγάλο κόπο και απαιτούσε πάρα πολύ χρόνο. Καθώς οι ελιές αυξάνονταν χρόνο με το χρόνο, έπρεπε να αυξάνεται και η παραγωγή. Έτσι συνεχώς προστίθενται νέα μηχανήματα στην παραγωγική διαδικασία. Ταυτόχρονα εξελισσόταν και ο ελαιουργικός τομέας σε όλη την Ευρώπη, αλλάζοντας έτσι και στην Ελλάδα τη λειτουργία των ελαιοτριβείων.
Πάνω από μισό αιώνα, ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε το πολύτιμο αυτό αγαθό στους πελάτες μας με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά για την ανθρώπινη Υγεία, αλλά και τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν την πιο γευστική λιπαρή τροφή στη φύση. Γι' αυτό φροντίζουμε να παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που έχουν σχέση με το ελαιόλαδο τόσο από το ελαιοτριβείο όσο και από τα βιολογικά αγροκτήματα που διαθέτουμε.
Στα αγροκτήματά μας καλλιεργούμε 3.000 περίπου ελαιόδεντρα και εσπεριδοειδή παράγοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και γεύσης.
Όλα μας τα προϊόντα τα παράγουμε και τα συσκευάζουμε εμείς οι ίδιοι σε όλα τα στάδια, από την αρχή έως το τελος. Δεν τα δίνουμε σε άλλους να τα παράξουν και να τα συσκευάσουν για εμάς, καθώς διαθέτουμε τις δικές μας πρακτικές και συνταγές που έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια.
Σήμερα η επιχείρηση διευθύνεται από το Δημήτρη Αντωνόπουλο, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση ως ελαιουργού δεύτερης γενιάς. Με σεβασμό στο ελαιόλαδο και πάθος για την τελειότητα, θέτουμε αυστηρά πρότυπα στην παραγωγή όλων των προϊόντων μας και αναζητούμε απόλυτα ικανοποιημένους και απαιτητικούς πελάτες.
Επικοινωνήστε μαζί μας Antonoliva club shop